top of page

Wil jij dit ook?

De 4de doelstelling is om onze kennis over het opzetten van een rendabele regeneratieve boerderij te delen en daarmee anderen te enthousiasmeren. Dat doen we door het organiseren van rondleidingen en bijeenkomsten.

Rondleiding

Op Schevichoven

Ben je nieuwsgierig wat we op Schevichoven aan het doen zijn en wil je een kijkje komen nemen. Schrijf je dan in voor een rondleiding

     

Schermopname (54).png
tijd.png
kosten.png

1,5 uur

12,50 euro incl. btw

Workshop

Permanente agricultuur op Schevichoven

Wil je meer informatie over hoe het systeem werkt? Welke keuzes we hebben gemaakt mbt plantgoed en ontwerp? En hoe het op Schevichoven toegepast wordt? Doe dan mee met de workshop permanente agricultuur op Schevichoven.

plantdagen 4Ha140.jpg
tijd.png
kosten.png

3 uur

-

Workshop

Van idee tot realisatie

Aan de slag met permanente agricultuur, maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan onze workshop van idee tot realisatie. Tijdens deze bijeenkomst nemen we je mee in ons stappenplan. Welke stappen hebben we genomen, welke meevallers, maar ook welke uitdagingen kwamen op ons pad.

Schermopname (67).png
tijd.png
kosten.png

3 uur

-

Workshop

De cijfers achter Schevichoven

Rendabel, maar waar moet ik dan aan denken? Hoe ziet de financiele onderbouwing eruit? Hoe kom je door de transitieperiode heen? Wil je antwoord op deze vragen kom dan naar Schevichoven en volg het programma ‘De cijfers achter Schevichoven’.

Schermopname (61).png
tijd.png
kosten.png

3 uur

-

    Binnenkort beschikbaar   

    Binnenkort beschikbaar   

    Binnenkort beschikbaar   

bottom of page