top of page

Informatiedag Varkens- en/of Pluimveehouderij

Ben jij varkens- en/of pluimveehouder en wil je weleens concreet weten hoe jij je bedrijf regeneratief kan maken? Doe dan mee met deze dag waarin we heel praktisch en concreet laten zien wat de mogelijkheden zijn mét een financiële onderbouwing. Aan het einde van de dag heb je doelgerichte informatie en een overzicht van de te nemen stappen hoe je van start zou kunnen gaan.

Programma:

  1. Kennismaking:

  2. In kaart brengen van de ‘uitdagingen (Intern en extern/opgelegd): Dit programma zou er niet zijn als er geen uitdagingen zouden zijn in het huidige systeem. Van ziektes en plagen tot wet en regelgeving tot diverse financiële uitdagingen; we maken het allemaal inzichtelijk.

  3. Toelichting regeneratieve landbouw: Wat is regeneratieve landbouw? Hoe werkt het? En wat is de bijdrage hiervan aan de uitdagingen?

  4. Voorbeelden hoe regeneratieve landbouw in te brengen in een bestaand varkens- en/of pluimveehouderij systeem? Aan de hand van voorbeelden lichten we toe hoe je een bestaand systeem om zou kunnen zetten.

  5. Financiële onderbouwing: we beloven geen gouden bergen, maar wel een systeem met perspectief voor boer én natuur. 

  6. Te nemen stappen: en nu? We nemen je mee in de mogelijke stappen en geven opties en suggesties hoe verder te gaan.

 

 

Veel? Ja dat is het, maar tijd (hoe jammer soms ook) is geld… en we willen je kostbare tijd zo goed mogelijk besteden. Dus zorg ervoor dat je goed uitgeslapen bent voor je aan de start verschijnt….. : -).

Overige informatie:
Onder begeleiding van: Taco Blom en Eliette van Dam
Duur: 09:30 – 16:30 (inclusief koffie/thee, lunch en praktisch handboek?)
Kosten: € ?

 

1757CB92-A72D-4999-82B6-908281691C60.jpg

Inschrijfformulier Informatiedag Varkens- en/of Pluimveehouder

arrow&v

Aantal personen waarvoor u wilt reserveren:

Dank u voor uw betaling

bottom of page