top of page

Steun onze Crowdfund actie!

...en draag bij aan de transitie van het voedselsysteem.De kracht van regeneratieve landbouw

Wij zijn regeneratieve boerderij Schevichoven in Leersum in 2020 gestart, omdat wij onze verantwoordelijkheid willen nemen in de wereldwijde voedselproductie. We geloven in de kracht van regeneratieve (herstellende) landbouw, waarbij de natuur en de mens in balans zijn. Dat betekent gezonde, voedzame producten produceren, in combinatie met het terugbrengen en in stand houden van de gezondheid van de bodem én de biodiversiteit. Zo zal de voedselzekerheid voor de komende generaties worden veiliggesteld én de gezondheid van de bodem en biodiversiteit worden gewaarborgd. Dat is ons uitgangspunt.


Onze ambitie en oplossing

Onze ambitie is het voedselsysteem te veranderen, waardoor de natuur haar functie terugkrijgt en zich kan herstellen. Wij richten ons daarbij op de landbouw, omdat dat goed bij ons past. Omdat we geloven dat juist de transitie van de landbouw haalbaar en beïnvloedbaar is, en dat de boer daarbij de oplossing is. Onze oplossing is regeneratieve landbouw waarbinnen wij op een rendabele manier akkerbouw bedrijven op basis van permacultuur: De SchevicMethode.


Wij vinden het fantastisch als jullie met ons mee willen doen! Via deze link kom je bij de Crowdfundingactie. Alvast heel veel dank.326 weergaven0 opmerkingen
bottom of page