top of page
  • jeroen1791

Steun onze tweede Crowdfund actie!

...en draag bij aan de transitie van het voedselsysteem.


Wil jij je ook inzetten voor nieuwe, duurzame ontwikkelingen in de landbouw? Dat kan als u meedoet aan de crowdfunding van Regeneratieve Boerderij Schevichoven in Leersum, een vooruitstrevend regeneratief landbouwproject in historische setting.

Kracht van regeneratieve landbouw

Op Schevichoven geloven we in de kracht van regeneratieve landbouw, waarbij de natuur en de mens in balans zijn. Dat betekent gezonde, voedzame producten produceren, in combinatie met het herstellen en in stand houden van de gezondheid van de bodem én de biodiversiteit. En we geloven dat het kan: om regeneratief én financieel gezond te boeren! We willen andere agrarische ondernemers inspireren en laten zien dat het mogelijk is. Zodat ook zij de transitie aandurven.

Crowdfunding


We hebben inmiddels al een succesvolle, in 70 minuten waren we volgetekend, crowdfunding campagne achter de rug en omdat we er hiermee nog niet zijn starten we nu een tweede crowdfunding. Het minimale doelbedrag voor onze tweede campagne is € 500.000,- , waarvan we nu al bijna 50 % hebben opgehaald, maar ons uiteindelijke doel is om € 810.000,- op te halen en daar gaan we nu voor. Het bestedingsdoel van deze crowdfunding is om 4 ha grond in transitie te brengen naar een regeneratief landbouwsysteem, aanschaf van machines en versterking van het team.

U kunt nu investeren Wilt je helpen om het voedselsysteem te herstellen? Dan kunt je investeren in dit project. De lening verstrekt je aan Schevichoven B.V. tegen 2,2% netto rente en een looptijd van 10 jaar. Het betreft een hypothecaire lening waarbij de waarde van het onderpand gelijk is aan de hoofdsom. Via deze link leest u hier meer over.


Doe je mee?571 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page